HUZUR SPOR SALONU HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Adıyamanlı Hicri Sevim, İstanbul’da, açtığı Huzur Spor Kulübü hizmet vermeye devam ederken vatandaşlarında aynı zamanda büyük bir ilgisini kazanıyor.

SPOR 09.06.2015, 15:43 09.06.2015, 15:48 Adiyaman Cihan Haber
HUZUR SPOR SALONU HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Adıyamanlı Hicri Sevim’in işlettiği Huzur Spor Kulübü vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşmaya devam ederken, kaliteli hizmet aynı zamanda ferah ve temiz ortamıyla tercih edilmeye devam ediyor. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Adıyamanlı Hicri Sevim; “ Vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılaşmaktayız. İnsanlarımız buraya gelerek spor yapıp sağlıklarını ve aynı zamanda vücut yapılarını korumaya çalışıyorlar. Spor her zaman ne olursa olsun her şeyden önde gelen bir şeydir. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözleri boşuna söylenen bir söz değildir. Sağlıklı bir insan sağlıklı bir şekilde düşünür ve ona göre sağlıklı bir şekilde hareket edebilmektedir. Ben herkese göstermiş oldukları büyük ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

her şeyin başı sağlık diyen Adıyamanlı Hicri Sevim spor kulübünün adresini de vererek, “Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi Acil Karşısı Sultangazi- İstanbul”dur.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık