VEKA’dan, darbeye sert tepki

Adıyaman VEKA Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karani Kuştepe, 15 Temmuz darbe girişimine sert tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER 29.07.2016, 08:23 29.07.2016, 08:25 Adiyaman Cihan Haber
VEKA’dan, darbeye sert tepki

Adıyaman VEKA Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karani Kuştepe, 15 Temmuz darbe girişimine sert tepki göstererek açıklamalarda bulundu.
15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin millet tarafından geri püskürtüldüğünü vatandaşlar tarafından o gece adeta bir kahramanlık destanının yaşandığını belirten Kuştepe, darbecilerin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini vurguladı.
Türkiye Cumhuriyet Milleti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yanında olduklarını ve bu vatan için canlarını verebileceklerini söyleyen Adıyaman VEKA Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karani Kuştepe, “ Son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı herkesin morali adeta sıfır konumuna gelmişti. İşler durgun turist sayısında oldukça ciddi anlamda düşüşler vardı. Yabancı turistleri yaşanan terör olaylarından dolayı hiçbir şekilde göremedik. Ama 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde ne yapacağımızı şaşırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlara çıkan çağrısı üzerine hiçbir şey düşünmeden canımızı bu vatana vermek için meydanlara çıktık. Ve o gün bugündür meydanlardayız. Bizim işlerimiz, güçlerimiz olmazsa da olur ama yeterki vatanımıza, milletimize ve devletimize bir şey olmasın. Bizler 15 Temmuz gecesi meydanlara çıkan hainlere iman dolu göğsüyle karşı gelen bütün vatandaşlarımıza tek tek teşekkür ederken Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık