SPOR-DER YÖNETİMİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET

Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu’yu makamında ziyaret eden Spor-Der yeni yönetimi, dernek çalışmaları hakkında bilgi verip, fikir alışverişinde bulundular.

Adıyaman 07.04.2015, 16:29 07.04.2015, 16:30 Adiyaman Cihan Haber
SPOR-DER YÖNETİMİNDEN BELEDİYEYE ZİYARET

Spor-Der’in yeni yönetimi olarak ilin sporuna katkı sunmak adına el birliğiyle hizmet etmeye çalışacaklarını ifade eden Spor-Der Başkanı Mesut Kınacı, “Spor-Der’in kuruluş amacına uygun bir şekilde yolumuza devam etmek adına bu bayrağı teslim aldık. Dernek bünyemizden bir birinden değerli üyelerimiz var. Hepsi kendi çapında ilimiz sporuna hizmet etmiş ve etmeye devam eden kişilerdir. Dernek binamız Adıyaman Belediyesin ait olup, halen aynı binada hizmetimizi sürdürmekteyiz. Bu vesileyle sayın başkanımızı ziyaret etmek istedik. Ancak sayın başkanımızın yoğunluğu vesilesiyle başkan yardımcımız Sait Kutlu bey bizleri karşıladı. Kendisine son yapılan seçimimiz hakkında bilgiler verdik. Ve bundan böyle dernek olarak yapacağımız çalışmalar hakkında konuştuk. Kendisinin bizi çok güzel bir şekilde karşılaması bizleri son derece mutlu etmiştir. Yönetim kurulu ve dernek üyelerimizle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıp ilimiz sporunun bir yerlere gelmesi adına çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle bugün bizleri ağırlayan belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu’ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Yardımcısı Sait Kutlu, “İlimiz sporuna hizmet etmiş kişilerin bir araya gelerek kurmuş olduğu Spor-Der kurulduğu günden bugüne çok güzel çalışmalara imza attılar. Yakın bir zamanda yapılan seçimle dernek başkanlığı görevine Mesut Kınacı kardeşimiz seçildi. Kendisini ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Hizmetlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da belediye olarak imkanlarımız ve resmi prosedür çerçevesinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu vesileyle nezaket ziyaretlerinden dolayı Spor-Der Başkanı Mesut Kınacı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık