TEOG’a girecek öğrencilere “Quantum motivasyon” semineri verildi

TEOG’a girecek öğrencilere “Quantum motivasyon” semineri verildi

EĞİTİM 10.02.2017, 16:03 10.02.2017, 16:04 Adiyaman Cihan Haber
TEOG’a girecek öğrencilere “Quantum motivasyon” semineri verildi

 Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adıyaman’da, TEOG sınavına girecek olan öğrencilere “Quantum motivasyon” semineri verildi. 

Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen seminere, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş, okul idarecileri, öğretmenler ve TEOG sınavına girecek olan öğrenciler katıldı.

Yoğun ilginin gösterildiği seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, öğrencilere sosyal aktivitelere ilgi göstermelerini özellikle spor yapmaları konusunda konuşmalarda bulundu. Öğrencilerin daha başarılı bir birey olması için derslerine önem verdikleri kadar sportif faaliyetlere de önem vermelerini aynı zamanda interneti ve telefonu sağlıklı bir şekilde kullanılmasının gerektiğini belirterek öğrencilere başalar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından geçilen seminerde Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halim Ulaş, her öğrencinin bir hedefinin olması gerektiğini belirterek “Quantum motivasyon” ile ilgili bilgi verdi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık