Muhtar Doğan Gezer, Ramazan Bayramını kutladı

Muhtar Doğan Gezer, Ramazan Bayramını kutladı

Adıyaman 22.05.2020, 19:24 22.05.2020, 19:26 Cihan
Muhtar Doğan Gezer, Ramazan Bayramını kutladı
Adıyaman Merkez Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Gezer, İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajlarında bulundu.

Birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Ramazan Bayramını kutlayan Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Gezer, “"Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bu mübarek bayramın milletimiz, İslam alemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan diliyorum. Bu bayrama, korona virüs salgının neden olduğu buruklukla ancak alınan tedbirlere sıkı sıkıya bağlanarak salgından kurtuluş ışığını görmüş olmanın sevinciyle giriyoruz.
Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını Mart ayı ile birlikte ülkemizde ve şehrimizde de görülmeye başlandı. Adıyaman’ımızda muhtar arkadaşlarım ile üzerimize düşeni fazlasıyla yapıp, şehrimizde salgının yayılmasının önüne geçilmesinde yadsınamaz katkı gösterdik.
Bu süreçte iş kaybına uğramış gerek esnafımızın gerekse vatandaşlarımızın yanında olduk.
VEFA Sosyal Destek Gruplarında yer alarak bizlere ulaştırılan yardımları vatandaşlarımıza tek tek ulaştırdık. Bu salgın sürecinde vatandaşlarımız için elimizden gelen bütün çabayı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu anlamda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adıyaman Valimiz Aykut Pekmez’e, Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a, Adıyaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şimşek’e, VEFA Sosyal Destek Gruplarında yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramınızı bir kez daha tekrar tebrik ediyorum. Adıyamanlı hemşehrilerime, milletimizle birlikte, tüm Müslümanlara, tüm insanlığa Rabbimden huzur, esenlik ve sağlık diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık