İlin Yöneticilerine Acil Çağrımızdır

İlin Yöneticilerine Acil Çağrımızdır

Adıyaman 04.05.2020, 10:10 04.05.2020, 10:12 Cihan
İlin Yöneticilerine Acil Çağrımızdır

 Ülke olarak dünyanın içinden çıkamadığı bir Kovid-19 salgınıyla verdiğimiz mücadelede nice esnafımız kepenk kapatmak zorunda kaldı. Ödenmesi gereken borçları, SGK pirimleri, iş yeri faturalarıyla içinden çıkılmaz bir girdabın içinde birçoğu kendilerini kurtaracak bir destek eli beklerken devletimizin devreye aldığı Ekonomik İstikrar Paketi kapsamındaki tedbirler kendilerine bir nebze olsun nefes aldırdı. Ancak her ne kadar bu sürecin geçici olduğunu hesap ederek bayram sonrası bir normalleşme bekliyor olsak da iki aya yaklaşan bir süredir yaprak kımıldamayan piyasanın acımasız koşulları Adıyamanımızın sesi soluğu olan medyamızın tek gelir kaynağı reklamların akamete uğramasına sebep oldu.

 

Bugün yine her ne kadar doğrudan bir destek almayı kendilerine zul kabul etseler de basın emekçilerimizin de içine düştüğü bu ekonomik darboğazdan çıkmaları için bir takım çözümler üretmenin şehrimizin yöneticilerinin tasarruflarıyla mümkün olabileceğini düşünüyorum. Gün geçtikçe salgın karşısında verdiğimiz mücadelede mesafe kat ederken fikir işçiliğiyle evine ekmek götüren basın mensubu arkadaşlarımıza sağlanacak destekler bu süreci birlikte atlatacağımızın inanç ve azmini artıracaktır.

 

Zira basınımızın güzide emekçilerinin salgın karşısında destan yazan sağlık çalışanlarımıza cephe gerisinden büyük destek vererek toplum olarak bizi bir birimize kenetlediklerini de unutmamak gerekir. Onlar sayesinde bu zorlu sürecin karşımıza çıkardığı ve çıkaracağı tehlikelerin farkına varıyor ve ona göre tedbirler alıyoruz. Yetkili mercilerin ve uzman kişilerin ağzından çıkan hayati açıklamaları halkımıza anında ulaştırarak salgın karşısında bilincimizi diri tutan basın mensuplarımızın yaşadığı bir takım imkânsızlıkları da göz önünde bulundurarak onlara da destek olmak boynumuzun borcudur.

 

Sonuç olarak kamuoyu huzurunda şehrimizin siz kıymetli yöneticilerine yaptığımız bu çağrının birlikte çıktığımız yolculukta aynı gemide olduğumuz bilincinin getirdiği bir mesuliyet duygusuyla yaptığımızı vurgulamak isterim. Bir birimizi anlamaya ve bir birimizin yaralarını sarmaya devam ettikçe gelecek elbette dün olduğundan daha güzel olacaktır. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.  

Saygılarımla…

Zekeriya Polat

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık