AGAD’dan Fikret Keleş’e hayırlı olsun ziyareti

AGAD’dan Fikret Keleş’e hayırlı olsun ziyareti

Adıyaman 28.03.2017, 18:39 28.03.2017, 18:40 Adiyaman Cihan Haber
AGAD’dan Fikret Keleş’e hayırlı olsun ziyareti

 Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanan Fikret Keleş’i ziyaret etti. 

Adıyaman Faal Gazetecilere Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan makamında ziyaret ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor Fikret Keleş’i makamında ziyaret eden Fikret Keleş'e görevinde başarı diledi.

Keleş'in spor camiası içerisinde gelen bir spor adamı olduğunu belirten Aslan, "Ayrıca son iki yıldır da şube müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanmasından dolayı kendisine hayırlı olsun diyoruz. Mercan TV, Yeniyol Gazetesi ve AGAD olarak sürekli olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştık. Bundan sonrada bu birlikteliğimiz devam edecektir. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için spora çok önem verilmelidir. Sporun olduğu yerde sağlıklı bir yaşam ve gençlerin daha iyi bir eğitim alması sağlanmış olur. Sporun olmadığı bir yerde ise çocuklarımız kötü alışkanlıklarla karışılacaklardır. Bu konuda en önemli görev Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne düşmektedir. Daha önce de yapmış olduğu çalışmalarla başarı elde eden Fikret Keleş’te yeni görevinde de gençlere yönelik yeni çalışmaları hayata geçirecektir. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ise, “Daha önce ilimizde Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nü yürütmekteydim. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürütmekteyim. Devletimizin son dönemlerde gençlik ve spor konusundaki politikaları kayda değer bir değişim ve dönüşüm yaşatmıştır. Bizlerde ilimizde sporun içerisinden ve alt yapısından gelen insanlar olarak basınımız ve spor camiasıyla birlikte devletimizin temel spor politikalarıyla ilgili olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda bizlere desteklerini esirgemeyen AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık