Adıyamanlı Genç Hukukçuya Başbakan'dan ödül

Adıyamanlı Genç Hukukçuya Başbakan'dan ödül

Adıyaman 26.01.2017, 12:22 26.01.2017, 12:24 Adiyaman Cihan Haber
Adıyamanlı Genç Hukukçuya Başbakan'dan ödül
 AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından hazırlanan 17.Dönem Büyük Güç Türkiye Konulu Siyaset Akademisi programı il birincilerine Ak Parti Genel Merkezinde Ödülleri Takdim edildi.
 Adıyaman ' da 270 katılımcı arasından birinci olan Av. Mehmet Sırrı Özbek sertifikasını ve plaketini Ak Parti Genel Başkanı Sayın Başbakan Binalı Yıldırım'ın elinden aldı. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Av. Mehmet Sırrı Özbek, "Öncelikle Ödülümü Sayın Başbakanımızın elinden almam şahsım açısından büyük bir onurdur. Ülke siyaset anlayışına Yen'i Bir Vizyon Yükleyen Ak Partimizin Siyaset Akademisi Büyük Güç Türkiye programından fazlasıyla istifade ettim. Gerek 10 hafta boyunca süren teorik eğitim programlarına gerekse de Uzaktan eğitim programlarına iştirak edip Siyaset Anlayışımıza Yen'i bir anlam yükledik. Biz katılımcılara bu yenilikçi imkanları sağlayan Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım Beyefendiye Genel Başkan Yardımcımız Ar-Ge birim başkanımız Prof. Dr Sn Nükhet Hotar ve kıymetli çalışma arkadaşlarına , akabinde Adıyaman İl Başkanımız Sn Abdurrahman Dimez Bey'e ve Gençlik Kollar İl Başkanı Sn Oğuz Mutlu'ya  İl AR-GE Başkanımız Sn Mustafa Alkayışa teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık