Adıyaman’da, bir ilke imza attılar

Adıyaman’da, bir ilke imza attılar

Adıyaman 26.11.2019, 12:06 26.11.2019, 12:17 Cihan
Adıyaman’da, bir ilke imza attılar

Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesi tarafından, Adıyaman’da bir ilke imza atılarak baklava dağıtımı yapıldı.
‘Baklava yemeyen kalmasın’ sloganıyla etkinlik düzenleyen Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesi, hem il merkezinde hem de mahallelerde sokak sokak, cadde cadde gezerek vatandaşlara baklava ikramında bulundu.
Yaklaşık yarım ton baklava dağıtımının yapıldığı etkinlikte, Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesi, “Amacımız baklavayı lüksten çıkarıp her eve baklava girmesini sağlamak” ifadelerini kullandı.
Bir ekip kent merkezindeki vatandaşlara baklava dağıtırken bir ekip ise, Adıyaman’ın bütün mahallelerini gezerek vatandaşlara baklava ikram etti.
Adıyaman’da bir ilke imza atarak vatandaşların ağzını tatlandıran Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesi, bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirterek, böyle programları geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini de vurguladı. Baklavalarını alan vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesine ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Baklavacı Şemsettin Usta Adıyaman Şubesi, “Baklavalarımızı 15-38 TL’den satıyoruz ve bu işten kar etmiyoruz. Amacımız kar etmek değil hizmet etmek. Her eve baklavanın girmesini istiyoruz. Çünkü bizim baklavamız hem kaliteli hem de her bütçeye uygun, bizler baklavayı lüks olmasından çıkardık. Ürünlerimiz sürekli denetleniyor ve çok şükür bir sıkıntı yaşanmıyor. Hedefimiz işlerimizi biraz daha büyüterek 600-800 kişiye istihdam sağlayarak Adıyaman’ın baklava sektöründe var olduğunu kanıtlamaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık