Suriyeli ehliyetsiz genç, ölüme davetiye çıkardı

Suriyeli ehliyetsiz genç, ölüme davetiye çıkardı

3. SAYFA- ASAYİŞ 02.01.2020, 22:04 02.01.2020, 22:06 Cihan
Suriyeli ehliyetsiz genç, ölüme davetiye çıkardı

 Adıyaman’da, polisin dur ikazlarına uymayarak kaçan 15 yaşındaki ehliyetsiz Suriyeli genç, polis ekiplerinin kovalamacaları sonucu yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi Dursun Çavuş Kavşağında Suriyeli H.H., idaresindeki 01 DVM 38 plakalı otomobilden şüphelenen polis ekipleri otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ikazlarına uymayarak ara sokaklara kaçan otomobil sürücüsü ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Durum üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Otomobili tehlikeli bir şekilde kullanan ve adeta ölüme davetiye çıkaran Suriyeli genç, ara sokaklardan dakikalarca kaçmaya devam etti.
Yaklaşık 20 dakika boyunca kaçan otomobil, Atatürk Bulvarı Dursun Çavuş Kavşağı yakınlarında yakalandı. Durdurulan otomobilin yabancı uyruklu sürücüsü H.H’nin 15 yaşında olduğu ve ehliyetsiz olduğu anlaşıldı.  Durum üzerine ekip otosuna bindirilen H.H., polis merkezine götürüldü. Öte yandan H.H’nin bir yakınına ait olduğu ve habersiz şekilde aldığı öğrenilen araç ise otoparka çekildi.

Konuyla alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık