Adıyaman’da asayiş olayları

Adıyaman’da asayiş olayları

3. SAYFA- ASAYİŞ 30.09.2016, 17:24 30.09.2016, 17:26 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman’da asayiş olayları
Adıyaman’da yaşanan kaza ve asayiş olayları sonucu 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir otomobil Fatih Mahallesi’nde 3 yaşındaki R.T.'ye çarptı. Yaralı çocuk olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.



Yanlışlıkla kullandığı ilaçtan zehirlendi

Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Mahallesi’nde ikamet eden Z.T. (21), hastalığı nedeniyle kullanması gereken ilaçlar yerine yanlışlıkla farklı ilaçlar alması sonucu zehirlendi. Bir süre sonra durumun fark edilmesi üzerine Z.T. 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Darp edilen genç hastaneye kaldırıldı

Edinilen bilgiye göre, Ali Taşı Mahallesi’nde, ikamet eden Abuzer O. (19), bilinmeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darp edilerek yaralandı. Yaralı Abuzer O., olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kimliği belirsiz şahısların yakalanması için polis ekipleri inceleme başlattı.

Yaşanan olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık