Adıyaman'da, asayiş olayları: 10 yaralı

Adıyaman'da, asayiş olayları: 10 yaralı

3. SAYFA- ASAYİŞ 04.10.2016, 17:57 04.10.2016, 18:51 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman'da, asayiş olayları: 10 yaralı

 Adıyaman’da yaşanan kaza ve asayiş olayları sonucu 10 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Osman Bilgiç idaresindeki 02 S 382 plakalı öğrenci servisiyle sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen midibüs Köy Hizmetleri Kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada öğrenci servis sürücüsü Osman Bilgiç ile servis içerisinde bulunan Büşra Arar, Yusuf Akkuş, Ayşenur Özer, Bedriye Merve Güven, Yasemin İnan ve Mervenur Özdemir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kaldırıldı.

İki otomobil çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Dursun Çavuş Kavşağı yakınlarında Ahmet Esen (68), idaresindeki otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücülerinden Ahmet Esen yaralandı. Yaralı Ahmet Esen olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kaldırıldı. Öte yandan yaralı otomobil sürücüsü Ahmet Esen’in ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

Otomobil elektrikli bisiklete çarptı

Edinilen bilgiye göre, Hacı Uyanık idaresindeki elektrikli bisikletle sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil Atatürk Bulvarı Meslek Lisesi Kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü Hacı Uyanık ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kaldırıldı.

Otomobille motosiklet çarpıştı

Edinilen bilgiye göre, Abdulvahap Akın (17) idaresindeki motosikletle sürücüsü öğrenilmeyen bir otomobil Altınşehir Mahallesi Adıyaman Üniversitesi yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Abulvahap Akın yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kaldırıldı.

Merdivenlerden düşen işçi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Petrolleri üretim merkezinde çalışan Nejat Özer, merdivenlerden düşerek yaralandı. Yaralı işçi olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, kaldırıldı.

Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık